Har du skade fra arbeid, idrett eller fritid?

Kontakt oss for timeavtale. Vi har kort ventetid. Se ledig time her.

Agder Fysikalsk Medisin

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:00 – 15:00
Vi har lunsjpause mellom 12:00 – 12.30

Adresse

Hovedgata 44
4900 Tvedestrand

Se veibeskrivelse her

Org. nr.: 980 012 654

Vi har felles resepsjon med Tvedestrand Legesenter. Det er muligheter for parkering utenfor. Vi er i 2. etasje over apoteket. Det er heis i bygningen.

Det kan være stor pågang i resepsjonen.
Du kan da sende sms med kontaktinformasjon til 91 33 45 45 og vi ringer deg opp.

Honoraret betales ved oppmøtet. Betalingsterminal og Vipps.

Honorar

Konsultasjon kr 1 700,- (45 min.)
Evt injeksjon/materiell kommer i tillegg.
Manglende oppmøte til ikke avbestilt time, kr 1100,-.

Kundevurderinger

Ekstremt kompetent
Ekstremt kompetent
fra legelisten.no
Les mer
Jeg tror Ulevåg er en av de beste på sitt fagområde i hele Norge. Han er meget kompetent og vil anbefale alle som kan ha nytte av å benytte ham. Han er meget god på seneskaper o.l.
Kunnskapsrik og engasjert!
Kunnskapsrik og engasjert!
fra legelisten.no
Les mer
Først av alt en lege som liker å trene og forstår hvorfor trening er viktig for pasienten. Fikk raskt time, god tid under konsultasjon og svært effektive øvelser som gjorde at jeg ble helt bra. Jeg liker at han bruker god tid på å lytte, deretter forklare hva han undersøker og til slutt konkluderer med. Verdt hver krone!
Høy kompetanse
Høy kompetanse
fra legelisten.no
Les mer
Jeg opplevde Ulevåg som meget kompetent på sitt fagområde. Han hadde også en unik fremgangsmåte for å finne diagnose og forklare pedagogisk godt trinnene etter hvert som han gitt gjennom dem. Anbefales på det sterkeste.
Behagelig og effektiv
Behagelig og effektiv
fra legelisten.no
Les mer
Jeg fikk time på kort varsel. Legen var flink til å forklare hva han undersøkte og hvorfor han gjorde det på den måten. Han ga meg også tid til å summe meg når det ble for smertefullt, tok seg god tid og var ikke stresset. Kom litt sent inn men det er sånn det er hos leger for tiden. Lett å finne kontoret, greit skiltet, fin parkering utenfor. Tilgjengelig for rullestolbrukere, litt trangt venterom. Privat lege, så ikke vanlig legepris men lavere enn forventet.
Grundig og særdeles dyktig
Grundig og særdeles dyktig
fra legelisten.no
Les mer
Som en aktiv person i flere idretter, og store mengder løping på hardt underlag har jeg fått noen skader opp gjennom. Etter sist skade (adduktor tendinopati), henvendte jeg meg direkte til Ulevåg. Fikk time med kort ventetid, diagnose og treningsprogram. Sliter du med belastningsskader, muskelplager, seneplager med mer. Anbefaler jeg Kåre Ulevåg på det varmeste. Han holder til i Tvedestrand, og personlig kjører jeg gladelig 2-3 timer for en sjekk og konklusjon hos han, enn å bruke flere timeavtaler hos diverse andre. (Se hele innlegget ved å klikke på omtalen).
Ida Alexandra Kazik
Ida Alexandra Kazik
fra Facebook
Les mer
Anbefales på det varmeste! Dr. Ulevåg er en ekstremt kunnskapsrik og erfaren fysikal medisiner.
Bente Hanssen
Bente Hanssen
fra Facebook
Les mer
Vel verdt prisen! Kort ventetid, og alt utført i en fei ; både ultralyd, god undersøkelse, og treningsøvelser med god veiledning slik at man vet hva man kan gjøre selv for å bli bedre! Anbefales!
Ivar Erdal
Ivar Erdal
fra Facebook
Les mer
Dr. Ulevåg er verdt hver krone! Har lagt igjen noen tusen der... men som sagt... verdt det
Previous
Next